Fra Ålgård FK
Hopp til navigering Hopp til søk

14. oktober 2019

Ålgård - Haugesund 2 1-2 (0-0)

Ålgård tok en sen ledelse mot Haugesund 2 ved Henrik Kommedal, men gjestene snudde kampen umiddelbart og vant 2-1.

Ålgård gikk rett i angrep, og Kotlica fikk lagt inn foran mål, men skuddet gikk ikke på mål. Gjestene ville ikke være verre og fikk sin første sjanse i det 2. minuttet da de løp alene gjennom mot Marius og skjøt hardt i brystet på ham, men returen gikk rett i hodet på Haugesund-spilleren.

Etter dette hadde FKH flere muligheter til å ta ledelsen, men først gikk de i offside, før det fulgte en kanonade mot Marius etter rundt kvarteret. Først et hardt skudd som han slo opp i lufta, som Steffen headet til corner. Så var FKH på vei gjennom, Marius var langt ute og fikk blokkert skuddet, returen smalt i stolpen, før Marius var tilbake på streken og kastet seg og fikk slått ballen unna.

Vi var heller ikke ufarlige, nærmest var vi da Vetle skjøt i tverrliggeren etter en halv time.

Etter pause hadde Ålgård god kontroll bakover, og var lenge farligst fremover, Zabi skjøt først et godt skudd like utenfor, før han skjøt et mindre godt skudd langt over fra kloss hold, mens Vetle skjøt via en FKH-spiller til corner.

Ålgård tok ledelsen åtte minutter før slutt ved Henrik Kommedal som dro bort både stopper og keeper før han sendte ballen i mål. Men FKH ga ikke opp, og utligningen satt bare to minutter senere etter et upresset innlegg. Minuttet før slutt satt den igjen, og dermed hadde FKH snudd kampen på få minutter.