Ålgård - Vard Haugesund 2 4. mai 2019

4. mai 2019

Ålgård - Vard Haugesund 2 4-1 (1-0)

Ålgård sløste med sjansene i 82 minutter, men så scoret vi plutselig på alt. 4-1 var totalt sett ikke et mål for mye.

Ålgård startet friskt og hadde utrolig mange gode sjanser før pause, og halvveis ut i omgangen lå ballen i mål etter at Kotlica fikk ballen inne i feltet alene med keeper. Keeper var raskt ute, men Kotlica var tålmodig, dro keeper med seg lenger ut, og da keeper forsøkt å gå tilbake i mål da Vard var tilbake i forsvar, løftet Kotlica ballen over keeper og i mål.

Vard var svært nær å utligne umiddelbart, og de hadde også flere gode muligheter på skudd fra distanse, men det var helt fortjent at Ålgård ledet til pause, og vi hadde også muligheter til å øke ledelsen ved Henrik, Kotlica og Alex Tesfai.

Etter pause fikk vi igjen mange muligheter til å øke ledelsen, men vi var ineffektive. Istedet utlignet Vard etter 70 minutter, og gjestene var utrolige nær å ta ledelsen ti minutter før slutt da vi sendte en grusom pasning i forsvarsleddet som Vard plukket opp. Alene med Marius og en stopper klarte ikke Vard å utnytte gavepakken, først stoppet Marius skuddet, før Tesfai kom til og ryddet ballen unna.

Det skulle gå godt til tross for at vi gjorde det så spennende. Først scoret Henrik etter at Vetle spilte ham fri, før vi fikk etablert trykk etter en corner, og Kotlica tegnet seg på ny på scoringslista da han pirket ballen forbi keeper. På overtid fastsatte Zabi sluttresultatet til 4-1 da han skjøt ballen kontant i mål med høyrefoten.