Ålgård - Varhaug 15. mai 2018

15. mai 2018

Ålgård - Varhaug 4-1 (2-0)

Ålgård vant en solid 4-1 seier mot Varhaug tirsdag kveld. Henrik Kommedal var tilbake fra skade og dominerte stort. Målene ble scoret av Vetle Birkedal, Halldor Broddi Thorsteinsson, Amir Habibi og Henrik Kommedal.

Etter to svært svake var det mye som stod på spill da Varhaug stod på motsatt banehalvdel på Ålgård stadion tirsdag kveld. Kampen åpnet jevnt, Varhaug fikk kampens første mulighet da de headet på mål, men ballen ble headet kontrollert unna på streken. Sindre og Zabi testet skuddfoten før Vetle fikk fulltreff på et skudd fra kanten av sekstenmeteren. Han fikk ballen feilvendt, vendte bort en spiller og curlet ballen i mål.

Dermed ledet Ålgård etter en halvtime, men laget stoppet ikke der. Rett før pause fikk Varhaug en corner som Vikar headet unna på første stolpe. Ålgård gikk rett i angrep, ballen endte opp hos Henrik som løp gjennom og kom alene med keeper. Uselvisk la han ballen til siden til Broddi som satte ballen i det tomme målet.

Andre omgang begynner godt. Vi har et par brukbare muligheter på frispark og corner, og til slutt rives Henrik ned i feltet. Straffen fra Amir er knallhard og pent plassert, og dermed stod det 3-0. Varhaug reduserte ti minutter senere på en corner der ballen heades ned i føttene på Varhaugs spiss som setter ballen i mål.

Henrik var skikkelig på hugget, og flere ganger tråklet han seg gjennom og skapte store sjanser mot slutten, men det endte for det meste i offside på de han spilte til, eller skudd som keeper tok. Han hadde stått for to av de tre første målene, og det siste satte han selv da han dro seg gjennom og sendte ballen til side for keeper.

4-1, og en solid god kamp av Ålgård som virkelig reiste seg etter et par svake kamper. Tormod Michaelsen debuterte for Ålgård.