Frøyland - Ålgård 21. juni 2019

21. juni 2019

Frøyland - Ålgård 2-2 (1-1)

Lagene hadde hver sin omgang på Frøyland fredag kveld, og 2-2 til slutt var nok et greit resultat kampen sett under ett. Eden Zormah scoret begge målene for Ålgård.

Ålgård startet kampen med høyt press og vant gang på gang ballen høyt på Frøylands banehalvdel. Allerede etter tre minutter fikk Ålgård sin andre corner for dagen, Vetle slo ballen inn i feltet, men den ble etter hvert returnert ut på kanten til ham. Innlegget han så slo ble stoppet av en Ålgård-spiller inne i feltet og lagt til Eden som dundret ballen knallhardt og utagbart inn i nettmaskene.

Etter den gode starten fortsatte Ålgård å kjøre kampen i noen minutter, men vertene kom etter hvert til hektene og skapte flere store sjanser utover i omgangen. Frøyland hadde kommet til flere skudd, og to minutter før pause kom utligningen. Ballen ble slått inn fra Frøylands høyrekant og headet ned til Joakim Grude på sekstenmeteren. Skuddet gikk til side for Marius og i mål.

Andre omgang startet på nesten samme måte som første, men denne gangen var rollene byttet om. Frøyland presset fra start, vi klarte ikke å klarere skikkelig og sendte i stedet ballen rett i føttene på samme Grude som igjen var iskald og sendte ballen i mål.

På samme måte som Frøyland var best før pause, kom også vi sterkere utover i omgangen etter pause og så jevnt ut mye farligere ut når vi gikk i angrep. Vår andre scoring kom også på corner. Vetle slo inn foran mål, og Eden headet ballen kontant i mål.

Vertene presset hardt en periode i det siste kvarteret, men i sluttminuttene hadde vi to store sjanser til å stjele med oss alle poengene, men Kotlica ble forstyrret nok til at han ikke fikk sendt ballen i mål på et innlegg fra høyrekanten, før samme mann skjøt et frispark over fra 18 meter.