Haugesund 2 - Ålgård 11. juni 2019

Fra Ålgård FK
Hopp til navigering Hopp til søk

11. juni 2019

Haugesund 2 - Ålgård 2-2 (2-1)

Haugesund 2 var dødelig effektive og ledet 2-0 allerede etter 20 minutter, men Ålgård svarte umiddelbart, fikk først en redusering, brente så et straffe, før vi fikk en fortjent utligning rett etter pause.

Ålgård gikk ut i hundre med høyt press og vant tilbake ballen gjentatte ganger høyt i banen. Dette skapte flere gode muligheter, men uten å gi tellende resultat.

Istedet var vertene dødelige effektive da de scoret på sin første sjanse etter 17 minutter. Fra venstrekanten ble ballen skutt hardt mot mål, Marius var fremme og fikk en hånd på skuddet, men det var hardt, og ballen fortsatte å trille mot streken. FKHs spiss hjalp den over streken, og dermed stod det 1-0.

Det gjorde det ikke lenge, FKH fikk ballen på sin venstrekant, det så ut som han skulle legge inn, men valgte å skyte over Marius og i lengste kryss.

Ålgård svarte umiddelbart, Sindre fikk ballen til venstre for mål og sendte ballen i lengste side til redusering, og da vi fikk straffe minuttet etterpå, øynet vi utligning, men keeper fikk en hånd på skuddet.

Eden fikk etterhvert introdusert knottene sine for en FKH-spiller, noe som ble belønnet med gult kort, mens Henrik fant Amar inne i feltet, og "med fynd og klem" gikk skuddet over mål. Haugesund kunne øket fem minutter før pause, men Marius blokkerte det knallharde skuddet mesterlig slik at det stod 2-1 til pause.

Ålgård åpnet friskt også etter pause og skapte flere store sjanser ved Halldor, Amar og Henrik, før Henrik etter ti minutter satte fart ned høyrekanten, fikk lagt inn, og ballen til slutt endte hos Amir som skjøt ballen i mål til utligning.

Amir spilte en meget god kamp, men måtte snart gå av banen med krampe, og Haugesund overtok mer og mer. Mot slutten presset vertene knallhardt, men Ålgård stod i mot og fikk med seg et fortjent poeng hjem.

Gymnasbane 7, 50 tilskuere

Logo.png
1 Marius Halvorsen (k)
35 Markus Sælevik
90 Eden Zormah Gultkort.png 27
6 Benjamin Ravndal Gultkort.png 90
20 Halldor Thorsteinsson
11 Sindre A. Karlsen Scoring.png 23
21 Klaus Merkesdal
10 Amir Habibi Scoring.png 55 Sub off.svg 64
8 Henrik Kommedal
23 Zabi Habibullah Sub off.svg 46
99 Arne-Amar Kotlica
Innbyttere:
9 Vetle Birkedal Sub on.svg 46
5 Thomas Ree Jensen Sub on.svg 64
FK Haugesund.png
Eric Ndayisenga Scoring.png 17
Truls Birkeland Scoring.png 21