Hinna - Ålgård 26. januar 2018

Fra Ålgård FK
Hopp til navigering Hopp til søk

26. januar 2018

Hinna - Ålgård 2-1 (0-1)

Et selvmål etter et godt slått innlegg fra Zabi Habibullah ga Ålgård ledelsen mot Hinna i Randaberg arena fredag kveld, men Hinna scoret to ganger etter pause og vant.

Ålgård kom best i gang, men det tok 20 minutter før kampens første sjanse kom da Zabi til slutt fikk slått et hardt innlegg fra høyre. Keeper fikk slått ballen unna rett foran Henrik, men han traff en medspiller, og ballen trillet rolig inn i stolperota ved første stolpe. Totalt sett var Ålgård best før pause, men Hinna hadde også sine sjanser og var svært nær scoring på en dobbeltsjanse ti minutter før pause da de til slutt headet i tverrliggeren.

I andre omgang kom Hinna mer med, vi var ikke like ryddige i alt vi gjorde, men både Amir og Bala skapte til tider problemer for Hinnas forsvar som var på hælene. Vi klarte derimot ikke å slå pasningene raskt nok og presist nok til at vi fikk utnyttet dette. Fem minutter ut i omgangen burde det derimot stått 2-0 etter at Amir spilte Bala fri, men Bala nølte med skuddet og keeper kastet seg desperat frem og fikk blokkert skuddet. Ti minutter senere var rollene byttet om etter at Sven sendte Bala ut på en løpetur med en langpasning, han la uselvisk over til Amir som satset alt på et hardt volleyskudd, men ballen føk over mål.

Hinna utnyttet derimot sjansene de fikk bedre. Utligningen kom på et innlegg fra venstre hvor Hinna upresset fikk stige til værs inne i boksen og stusse ballen utagbart forbi Marius i mål. Noe av det samme skjer på en corner bare to minutter før slutt. Vi får ikke avklart og til slutt får en Hinna-spiller stå alene inne i feltet og skyte ballen knallhardt i mål på volley.

Tross tap synes jeg det var mye positivt å se i årets første kamp, og jeg vil allerede nå våge påstanden om at vi har mye spennende å se frem til i 2018 på Ålgård stadion. Sven var god på midten, Marius skapte trygghet bakerst, Øvstebø og Krantic spilte stoppere før pause, og løste oppgaven godt.

Randaberg Arena, 30 tilskuere

Logo.png
1 Marius Halvorsen (k)
35 Markus Sælevik Sub off.svg 46
4 Einar Øvstebø
5 Ilijaz Krantic
18 Vikar Valsson
21 Klaus Merkesdal
22 Sven Næsse
11 Sindre A. Karlsen
23 Zabi Habibullah Sub off.svg 46
9 Vetle Birkedal Sub off.svg 46
8 Henrik Kommedal Sub off.svg 52
Innbyttere:
10 Amir Habibi Sub on.svg 46
Ezekiel Bala Sub on.svg 46
17 Samir Habibi Sub on.svg 52
98 Gisle Skjæveland Sub on.svg 46
Hinna IL.png