Klepp - Ålgård 4. oktober 2019

4. oktober 2019

Klepp - Ålgård 2-2 (0-1)

Ålgård ledet 2-0 etter scoringer av Arne-Amar Kotlica og Vetle Birkedal, men vertenes presset gjennom hele andre omgang og fikk to scoringer på tampen.

1. omgang var av det rolige slaget og svært sjansefattig. Klepp åpnet best de første minuttene før vi overtok mer og mer. Scoringen var av det heldige slaget, et frispark som ble slått rett på keeper, men han mistet ballen i føttene på Amar som ikke lot seg be to ganger og dundret Ålgård i ledelsen.

Det ble en helt annen temperatur i andre omgang,og Klepp kom til den ene store målsjansen etter den andre, men heldigvis skjøt de like utenfor hele fem ganger før omgangen var halvspilt. Kvarteret før slutt ble det dramatisk da Amar først fikk se det gule kortet, før dommeren også dro opp det røde. Det viste seg at dommeren hadde glemt(?) at han ikke hadde delt ut et eneste kort før denne situasjonen.

Dermed fikk Amar fortsette kampen, og ti minutter før slutt ble Vetle spilt gjennom. Det så et øyeblikk ut som at en Klepp-spiller skulle klare å takle ballen unna, men Vetle plukket opp ballen igjen og hamret den til side for keeper.

Klepp er i akutt nedrykksfare, og nå satset vertene alt. De fikk først betalt seks minutter før slutt på en corner hvor vi til slutt var uheldige og sendte ballen i eget mål. Så fikk Klepp en ny corner på overtid, og den sure utligningen var et faktum.