Fra Ålgård FK
Hopp til navigering Hopp til søk

8. juni 2018

Moi - Ålgård 0-3 (0-0)

Henrik Kommedal og Oliver Henneberg Bech (2) scoret målene da Ålgård tok en viktig seier borte mot Moi fredag kveld.

Moi kom til de første mulighetene på to skudd rett utenfor sekstenmeteren, det første slo Marius unna, mens det andre ble slått hardt langs bakken, Marius kastet seg og holdt ballen i fast grep. Med unntak av en periode rett før pause der vertene fikk et nytt skudd som Marius slo unna, var det beholdningen for hjemmelaget. Kampens første mulighet fikk derimot Ålgård ved Vetle som utfordret fra sin posisjon på venstrekanten, og han kom enda nærmere etter et kvarter da han gikk i bakken etter en duell inne i feltet. Ålgårds største mulighet kom på et langt utspark fra Marius mot Henrik som fikk avsluttet på mål, men Mois keeper fikk kastet seg og avverget situasjonen.

Andre omgang startet forrykende. Allerede etter to minutter stormet Ålgård i angrep og fikk til slutt skutt forbi keeper, men en Moi-forsvarer fikk plassert seg ved stolpen og måkt ballen ut igjen. Bare minutter senere var det klart for nytt skudd, denne gang fra Vetle, keeper ga en svak retur og Henrik var frempå og pirket ballen i mål til ledelse. Minuttet etter fikk vi skutt igjen, keeper ga retur, men Moi fikk ryddet unna. Moi fikk så et par store muligheter til å utligne, men skuddene strøk på feil (for vår del: riktig) side av tverrliggeren. Halvveis ut i omgangen ble Mois keeper straffet igjen. Han slapp et relativt enkelt skudd, Oliver Henneberg Bech var frempå og fikk pirket ballen i mål til 2-0.

Kampen holdt høy intensitet utover i omgangen, og ti minutter før slutt punkterte Ålgård kampen etter glimrende spill på høyrekanten. Klaus tredde gjennom Henrik som gikk ned dødlinja og la inn langs bakken foran mål der Oliver presterte å komme foran forsvarerne og hamre ballen i mål via tverrliggeren.