Nærbø - Ålgård 5. april 2018

5. april 2018

Nærbø - Ålgård 3-0 (2-0)

Det ble 3-0 tap mot Nærbø på Loen torsdag kveld. Alle scoringene kom på dødballsituasjoner.

Kampen åpnet bedre enn mange av vinterens kamper hvor vi har sluppet inn en del tidlige mål. Rundt kvarteret fikk Nærbø satt opp trykk gjennom tre cornere på rad og et frispark like utenfor sekstenmeteren. Det var på dødballer kamper skulle avgjøres. Etter en halvtime fikk vertene en ny rekke av cornere, men vi red også den av. Istedet fikk Nærbø et frispark på 20 meters hold som ble sendt knallhardt opp i vinkelen. 2-0 kom bare tre minutter senere på en corner som Marius får bokset unna, men i motvinden ikke langt nok enn at Nærbø header inn returen.

I pausen satte Bo Andersen inn Sven og den danske debutanten Oliver Henneberg Bech, og Ålgård var meget skarpe rett etter pause og skapte et massivt trykk på vertenes mål. Dette holdt i nøyaktig syv minutter da Nærbø fikk corner. Nærbø headet ballen like under tverrliggeren, og Marius måtte ut i full strekk for å skyve ballen opp i tverrliggeren, men kunne ikke hindre at Nærbø hamret inn returen. Nærbø hadde dermet øket til 3-0 fullstendig mot spillets gang. Dette tok lufta ut av Ålgårds offensiv, samtidig som Nærbø gikk i krigen, noe vi også ble med på. Resten av kampen var preget av fysisk tøft spill, gule kort og frispark i alle retninger. Vi hadde et par muligheter til å redusere ved Vetle og Zabi, men Nærbø hadde de største sjansene da de skjøt i stolpen og kom alene med Marius, uten at det kom flere scoringer.