Fra Ålgård FK
Hopp til navigering Hopp til søk

22. februar 2020

Randaberg - Ålgård 2-0 (1-0)

Ålgård skapte mye i gymsalen på Randaberg lørdag ettermiddag, men Randaberg var mest effektive og vant 2-0.

Til tross for at kampen endte med tap, spilte Ålgård en god kamp mot Randaberg. Laget var offensivt, var mer direkte enn jeg har sett på lang tid, og kom seg gang på gang raskt i angrep, mens Randaberg stadig kom på etterskudd.

Det var derimot mer å gå på når det gjelder effektiviteten. Randaberg skåret allerede etter åtte minutter etter nølende forsvarsspill fra vår side. De kunne ha øket bare ti minutter senere, men presterte å skyte i stolpen fra fem meter. Vår største sjanse før pause kom etter at Vetle brøt til seg ballen på Randabergs sekstenmeter, men skuddet gikk høyt over.

Det er lenge siden vi har sett Ålgård løsne så mange skudd fra sekstenmeteren og utover, i fjor skulle ballen helst dribles inn så nær som mulig, noe som mange ganger var enkelt å forsvare seg mot. Det kan bli vanskeligere for motstandernes forsvar i år når de også risikerer skudd mot seg, men da må treffsikkerheten opp.

Ålgård startet andre omgang best med to store sjanser, men igjen var Randaberg nærmest scoring da de hadde en diger sjanse da Marius måtte tidlig ut for å forstyrre RILs angriper som til slutt fikk skutt forbi ham fra skrått hold, men da rakk Steffen tilbake inn bak Marius og fikk kastet seg inn og blokkert skuddet før ballen gikk over streken.

Tross flere store sjanser var det igjen Randaberg som scoret da de spilte five-a-side ned høyrekanten og inn foran mål der ballen ble hamret i mål.