Vard Haugesund 2 - Ålgård 8. september 2019

Vard Haugesund 2 - Ålgård 8 august 2019 10.JPG

8. september 2019

Vard Haugesund 2 - Ålgård 2-3 (1-0)

Mathias Szanto fikk sin første scoring for Ålgård, før både Henrik Kommedal og Eden Zormah satte hver sin straffe sikkert i mål. Dermed vant Ålgård 3-2 i Haugesund søndag ettermiddag. Henrik legges i bakken, og Ålgård får straffe.

Vard startet kampen best, og hadde ballen mest i store deler av hele kampen. I begynnelsen fikk vi knapt låne den, men vertene viste seg etterhvert forutsigbare, ballen ble gang etter gang spilt ut på kantene og slått i innlegg som enten kom for sent, eller gikk i en høy bue slik at vi fikk ryddet unna. Kun ved en anledning ble ballen slått hardt inn foran mål, og da gikk den heldigvis forbi alt og alle.

Istedet var det vi som tok ledelsen på en corner som Szanto fikk skutt i mål allerede etter seks minutter. Etter 17 minutter ble Henrik lagt i bakken, han tok selv straffen og satte den til venstre. Keeper var etter ballen, men den var for godt plassert helt ute ved stolperota.

Dermed ledet vi 2-0, og et sjokkert Vard-lag begynte å slå langt. Det lyktes de, og i løpet av noen minutter fikk de kranglet inn to scoringer, før de igjen begynte med ball-trillingen.

Vi måtte gjøre et par bytter i og rett etter pausen. Vetle sendte ballen forbi keeper og i mål fem minutter ut i andre omgang, men ble avblåst for offside. Fem minutter før slutt fikk vi et par cornere, og på den andre ble Henrik sparket ned da han fosset inn i feltet, dermed var det klart for nok en straffe. Denne gang var det Eden som tok steget frem, og da han var like sikker som Henrik, endte kampen 3-2 og alle poengene ble med hjem til Ålgård.

Ålgård vant kampen på knallhard jobbing og mye løping. Da hjalp det ikke vertene at de hadde ballen klart mest.

Kommentaren: -Var det hands? (Halve Ålgård-laget da Szanto hamret ballen i mål, hans mål ble annullert sist helg etter hands)