Varhaug - Ålgård 18. oktober 2019

18. oktober 2019

Varhaug - Ålgård 3-1 (1-0)

Zabi Habibullah tente nytt håp ti minutter før slutt da han reduserte til 2-1, men Varhaug punkterte kampen få minutter senere og vant 3-1.

Etter en rolig start på kampen tok Varhaug mer og mer over. Varhaug hadde de største sjansene og tok ledelsen etter 34 minutter da et innlegg fra venstre til slutt ble pirket inn i mål. Vertene var best før pause, men Marius vartet opp med flere gode redninger. Vi hadde et par brukbare muligheter, et innlegg fra Zabi havnet til slutt hos Sindre som skjøt like over, og i sluttminuttene var Amar nær å nå frem på et farlig innlegg fra Zabi.

Ålgård var langt friskere etter pausen, men etter hvert som vi jaget utligning ble det også rom for Varhaug å kontre i. Marius leverte en meget god redning da hjemmelaget løp gjennom, bare for å se at Varhaug headet den påfølgende corneren kontant i mål. Kampens prestasjon stod Alex for da han driblet seg forbi den ene Varhaug-spilleren etter den andre før han sendte ballen hårfint til side for mål.

Zabi traff bedre ti minutter før slutt da skuddet gikk til side for keeper og til nytt håp om poeng. Istedet scoret Varhaug på en lompe av et skudd etter at Marius var langt ute og forsøkte å klarere. På overtid skjøt Samir i stolpen, og dermed endte kampen 1-3.

Vi har som sagt en god periode etter pause, men etter hvert blir det mange upresise pasninger, og i perioder blir det mer individuell jobbing enn kollektivt press.